Welkom op Château de Chemilly!

 Gite de Chateau de Chemilly is de place to be!

Voor kunstzinnige, culturele activiteiten en NATUUR beleving. Voor ALL het cursuswerk. Gelegen in een klein dorp aan de Saone in noord-oost Frankrijk, ca. 650 km. van Utrecht.

Het kasteel telt 6 twee/drie persoons slaapkamers voor maximaal 14 personen, 4 kamers hebben eigen douche en toilet, drie kamers delen een badkamer met bad, douche en toilet.. Verder bevat het kasteel een woonkamer met openhaard ( de Ridderzaal ), een eetkamer met houtkachel en keuken, een zeer grote cursus/werk ruimte in de Donjon, “De Don Jorn” met grote openhaard en broodoven, een ommuurde tuin van een bijna ½ hectare met oude bomen en prachtig uitzicht.

Het kasteel is als groepsaccommodatie te HUUR, en u kunt er ZELF koken, twee kooktoestellen, twee koelkasen, 2 afwasmachines, bedden-goed, een wasmachine, er wordt schoon gemaakt na uw vertrek, stoken met hout kachels, hout aanwezig.

Het terrein is ca. een halve hectare groot, ommuurd en met een klein stukje rivier bos en vele, mooie solitair bomen o.a. Thuja’s, esdoorns, linde , kers, judasboom, een kleine moestuin, en “plate bandes” met rozen en diverse middel eeuwse planten. Het uitzicht over het golvende landschap is prachtig en van af de 18m. hoge donjon feeëriek !Ook een bijenstand maakt deel uit van de tuin.